lauantai 4. helmikuuta 2012

Totuus Kingslandista!

Tänään tallilla ollessani huomasin, että minulla on kylmä.
Päälläni oli Kingslandin untuvatakki. Eikö untuvatakin kuuluisi olla lämmin? Tämä ei ole ainakaan.


    




 Tälläinen muhkea takki se oli ostaessa ja maksoi viime talvena vieläpä 299€, joten kyseessä ei ollut halpa takki! Kuitenkin, koska takkejakin täytyy aina silloin tällöin pestä, oli parin pesun jälkeen lopputulos on tälläinen..


Takkia on pesty pesuohjeen mukaisesti ja käytetty kuivurissa tennispallojen kanssa. Silti tulos on tuollainen lössähtänyt, kurttuinen takki. Eikä se ole edes lämmin enää. Kankaan läpi putkahtelee kokoajan höyheniäkin ja ne kutittelevat ihoa inhottavasti ja näyttävät ulkopuolella tyhmältä. Kaunis takki siis kyseessä! ;) Heh.

Lisäksi minulla on vielä toinenkin todiste Kingslandin "taatusta laadusta". Nimittäin "My heart belongs to Kingsland"-t-paita. Se oli hieno paita ostettaessa. Eikä hintakaan ollut paha. Se oli 35€. Parin pesun jälkeen ei sekään ollut enää entisensä.

 
Sen siis pitäisi näyttää tältä..

Mutta, onkin tälläinen venynyt muotonsa menettänyt paita, jonka kuva on kärsinyt pesussa, niin kuin yleensä halpis-paidoissa.

On se hieno!

En tiedä onko Kingslandin vaatteiden yleinen käyttöikä n.vuoden, koska vuoden omistamani KL-hupparikin on täynnä reikiä, enkä tosiaankaan pidä sitä enää yleisillä paikoilla.
Ja vielä pisteenä i:n päälle! KL-ratsastussukistakin hukkuu aina se toinen pari! @!#$

Kingslandin vaatteet ovat kyllä hienoja, mutta laatu ei ole sitä parhaimmistoa, mutta voiko sitä laatua kauheasti odottaakaan, kun Kingslandin vaatteet valmistetaan kuitenkin siellä Kiinassa ?halpatyövoimalla?

Jos innostuit ostamaan KL-vaatteita niitä löytyy mm.
-Benitec 
-Cavallo Pro Shop
-Hevosväylä
-Kivihevonen
-Ratsutarvike
-SW Horse
-Tack-uk.com


12 kommenttia:

  1. Oon ettinyt selkeää ja kivaa varusteblogia ja täältähän se löytyikin! Kiva ulkoasu ja selkeää tekstiä, tykkään!
    Ja nyt selvis totuuskin Kingslandista :)
    Toivottavasti käyt katsomassa minun life-style blogin! http://mintunelama.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. yleensä kaikissa paidoissa missä on tollanen printti niin se venyy ja lähtee tolleen halkeilemaan olipa paita sitten kallis tai halpa. Samaa materiaalia ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niissä paitojen printtien laaduissakin on eroja..

      Poista
  3. käytätsä takki about suotaa ihoa vasten ku ne höyhenet kutittaa sua?:D mun siis noit untuva vaatteit pitää käsin ns nyppiä pöyheiks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en :D Mutta kyllähän ne höyhenet voi paidankin läpi tulla, jos kerran on eka tullut sen takinkin kankaan läpi..

      Poista
  4. ensinnäkin olen kuullut monelta taholta sanottavan että KL laatu on mennyt paaaaljon alaspäin ja hinta vain ylöspäin (tiedänn jopa erään hevoskaupan pitäjän joka on näin todennut). Ittelläni vaan pari KL vaatetta ja yksi kutistui pesussa vaikka pesty ohjeen mukaisesti ja huppari n. vuoden kevyen käytön jälkeen aivan kulahtanut ja hirveä! En nykyisin edes enää pidä KL vaatteiden ulkonäöstä (anteeksi nyt vaan) enkä menisi maksamaan esim. KL topista 20e vain siksi että alareunassa lukee paidan värisellä langalla "KL" kun voin ostaa 10e vaikka Seppälästä samannäköisen topin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :/ Ennen munkin mielestä Kingslandin laatu oli paljon parempi ja kyllähän joo ne nykyiset sydänhössötykset ym. on jo menneet sinne ruman puolelle :D

      Poista
  5. oothan pessy ton t-paidan väärinpäin ? jos et, niin silloin täysin oma vika, pesukone yleensä raiskaa printtipaidat erityisen pahasti, jos ne on oikeinpäin. väärinpäin pesussa ollessaan huomattavasti vähemmän.

    VastaaPoista
  6. Juu t-paita ehdottomasti väärinpäin pesukoneeseen. Ja tuosta takista, EI MISSÄÄN tapauksessa MITÄÄN untuvatuotteita tennispallojen kanssa kuivausrumpuun. Ensimmäisen kerralla kyllä näyttää pöyhivän untuvat, muttei sitä tosiasiassa tee. Kovat pallot kun pyörivät takkia vasten rummussa ne rikkovat untuvan rakenteen; untuvan "varren" ne katkaisevat täysin ja litistävät itse untuvan. Tulos on juurikin kuvasi mukainen, litistynyt sekä vilpoinen. Sormin täytyy nyppiä hellästi muutaman kerran kuivauksen aikana, eikä turhan usein pestä, tuuleta mielummin ja pyyhi pinta kostealla. Ja tämä tosiaan pätee kaikkiin untuvatuotteisiin (myös peittoihin) ei ainoastaan KL:n tuotteisiin.

    Kun varusteita hoitaa oikein ne säilyvät hyvin, itselläkään ei ole kymmenen vuoden aikana yksikään KL:n tuote hajonnut(paitsi yksi huppari, josta hevoseni päätti maistaa palan niskasta..), vaikka monelta tutultani olen kuullut valituksia KL:n kestävyydestä :)
    Mutta hauska blogi sulla :)

    VastaaPoista
  7. Itselläni kun ei ole varaa kalliisiin vaatteisiin, en ole juurikaan ostanut KL:llän vaatteita, mutta sukista minulla on kyllä kokemuksia! :D Ostin viime jouluna KL:llän talviratsastussukat, joita ehdin käyttää tasan kolme kertaa, kun kummissakin sukissa oli käden mentävä aukko ukkovarpaan kohdalla ;D

    VastaaPoista
  8. ihme, mulla kl:n tuotteet on kestänyt täysin moitteettomasti, aivan kuin uusia, ei reikiä, eikä menetä muotoaan edes milliä. Oon kyllä ollut niiiiiin tyytyväinen!

    VastaaPoista