perjantai 3. helmikuuta 2012

Aloitus, sekä Veredus carbon gel-suojat vs. halpis-"kopiot"

Tuli nyt sitten tälläinenkin aloitettua. Vinkkinä! Tätä blogia ei tarvitse ottaa ihan tosissaan.. En itsekään ota ;)
Tarkoituksenani olisi aina välillä kirjoitella mielipiteitäni/kokemuksiani erilaisista varusteista ja merkeistä aina silloin kun löytyy aihetta ja kiinnostusta, ja nyt aloitankin tälläisellä helpolla aiheella nimittäin suojilla, vaan ei millä tahansa sellaisilla...

Veredus carbon gel-suojat vs. halpis-"kopiot"

Veredus carbon gel-suojapaketin uutena ostaessaan täältä Suomesta, saa maksaa n.278€
Ja otetaan nyt vaikka Börjesin kopiot esille jotka maksavat yhteensä 56.72€
Hintaeroa syntyy n.221.28€
Jos hinnan perusteella menisi kauppoja tekemään uskoisin, että suurin osa ostaisi nuo Börjesin suojat.
Mutta miksi kuitenkaan näin ei ole?





Börjesin malli on melkein lähes täydellinen kopio Vereduksen suojista ja koska ne ovat myös reilusti halvemmat kuin Veredukset, olisi niissä erittäin noloa liikkua missään yleisellä paikalla. Joten on pakko olla Veredukset, jos haluaa näyttää rikkaalta ja saada hevosensa näyttämään ylväältä kisapaikalla. Olen kuullut myös huhua, että merkkivarusteita käyttävien ratsastajien ja hevosien taidot parantuvat ylivertaisiksi. Vai olikohan se näin?

Olen itse käyttänyt molempia suojia ja ne ovat käytössä mielestäni yhtä hyviä ja kestäviä. Tosin toisissa on vain maailmanluokan anatominen suunnittelu, ilmastointi, huippumateriaalit ja ne suojaavat kaikilta mahdollisilta kolhuilta, toisin kun nuo toiset, jotka ovat vain pehmeää iskunkestävää muovia.

Jos nyt kuitenkin ajattelit ostaa nuo Börjesin suojat pelkän hinnan takia, niin mietipä vielä kerran. Niissä on nimittäin vain kahta värivaihtoehtoa ja Vereduksissa on neljä! Jos suunnittelit ostavasi harmaat tai valkoiset suojat, jotka sopisivat hyvin kisahuopaan... On sinun pakko ostaa Veredukset, vaikka ei niihin olisikaan varaa.

Pakko myöntää, että loppujen lopuksi noissa Vereduksen suojissa taitaa maksaa niin hirmuisen paljon pelkästään se merkki, vaikka ovathan ne hienot.

Jos joku innostui suojaostoksille, niin..
Veredus carbon gel-suojia löytyy täältä
ja
Börjesin suojia löytyy etusuojat ja takasuojat
Itse ostaisin nuo Börjesin... ;)


8 kommenttia:

  1. Vereduksia ihan oikeasti käyttäneenä, ei voi enään mihinkään muihin suojiin vaihtaa ;)

    Maksaahan ne, mutta ne kestää ja geelit siellä sisällä pysyvät hirmu hyvinä pesunkin jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vereduksia ja Börjesin suojia myös oikeasti käyttäneenä.. En huomannut suojissa pahemmin eroa.

      Poista
  2. onks niis björsin suojis sisäl ne geelit? o.o

    VastaaPoista
  3. Nuokin molemmat todennäköisesti lähtöisin samalta tehtaalta, kuten suurin osa merkkituotteista sekä niiden halppis kopioista on. Myös materiaalit näissä kahdessa hyvin pitkälle todennäköisesti samoja. Onhan nuo veredukset kyllä hienon näköiset ;)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mulla on noi börjesin ollut käytössä 4 vuotta ja aivan super kunnossa ulko "kuoresta" mutta sisä osa jo vähän kulunut, mutta todella käyttökelpoiset. Ja ulkona ratsastettu, käytetty "muta" kelillä, kun ei tavallisia tarrasuojuia voi käyttää. olisi kyllä hienoa jos olisi noi veredukset, mutta turhaa "heittää" rahaa hukkaan VAIN merkin takia, eikä noi merkki kamat tee yhtään paremmaksi ratsastajaksi. itse pidän noista börjesin suojista paljon ja on todella käytetyt. :D

    VastaaPoista